Städfirma i Eskilstuna

En kvalitativ städfirma!

WGS Mark & Allservice HB är en noggrann och pålitlig städfirma, som mer än gärna hjälper just dig med det som du behöver hjälp med inom städning. Här på vår firma finns engagemang, som tillsammans med kunskap och erfarenhet gör att din städning blir utförd på ett högst angenämt vis.

Såväl hemstädning som flyttstädning erbjuds!

Här på vår firma, WGS Mark & Allservice HB, finns det både möjlighet att få hjälp med traditionell hemstädning och flyttstädning. Alla uppdrag utförs med omsorg och kvalitet i främsta rummet.

Kostnadsfri offert erbjuds

Du som funderar på att anlita oss, men som inte riktigt har bestämt dig kan kostnadsfritt begära en offert. Detta gör att du i lugn och ro kan begrunda det som denna offerten sedan innefattar. Är det något som du undrar över kring detta, så kan du alltid slå oss en signal.

Mycket eller litet hjälp spelar ingen som helst roll!

WGS Mark & Allservice HB har som grundidé att hjälpa alla som vill ha hjälp. Detta innebär då att oavsett om man har ett stort behov av en pålitlig städfirma eller om ens behov är av en mer begränsad art, så får man den hjälp som man kan förvänta sig av en professionell städfirma.

Andra typer av tjänster som erbjuds

WGS Mark & Allservice HB erbjuder, förutom städ- och måleritjänster, även tjänster inom tapetsering och snöröjning.

Hör av dig! Vi på WGS Mark & Allservice HB ser fram emot ditt samtal eller mejl. Kom ihåg att vi gör allt vi kan för att våra kunder skall bli fullständigt nöjda med allt som vi hjälper dem med.

43346507 - smiling professional cleaners team cleaning in the house with rags and mop. selective focus

Kvalitet & noggrannhet!